Opoja.net

Si të ruani shkëndijat në lidhje edhe pas shumë vjetësh

Si të ruani shkëndijat në lidhje edhe pas shumë vjetësh

Nëse jeni në një lidhje të gjatë me shumë mundësi pasioni dhe shkëndija që kishit në fillim janë shuar. Ju keni kaluar shumë zënka, vështirësi, situata të bukura dhe monotoni në lidhjen tuaj sa me kalimin e kohës, edhe vete lidhja kthehet në një rutinë. Sigurisht një darkë romantike apo një udhëtim së bashku mund të ndez përkohësisht shkëndijën, por si ta mbani atë ndezur edhe kur mungojnë…

Source

A do ta prishë agjërimin e Ramazanit, vaksina për Covid-19?

Opoja.net

Në cilat raste jeni të liruar nga mosmbajtja e maskës

Opoja.net

Më shumë se asnjëherë më parë po lindin binjakë në botë

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net