Opoja.net

Tri dëshirat e çuditshme

Islame

I Dërguari i Allahut i pyeti një ditë sahabët e tij:
-Çfarë dëshiron, o Ebu Dherr?

Ai tha: -Unë dua gjëra të çuditshme!

I Dërguari i Allahut alejhi selam e pyeti atë: -Cilat janë ato?

Ai iu përgjigj: -Unë e dua urinë, e dua sëmundjen dhe e dua vdekjen?!…-

I Dërguari i Allahut alejhi selam i tha: -Këto nuk i don askush?

Ai iu përgjigj: -O i Dërguari i Allahut, unë kur uritem më zbutet zemra, nëse sëmurem me pakësohen mëkatet dhe nëse vdes do të takoj Allahun tim.

Duaja pas namazit dhe fërkimi i fytyrës pas lutjes

Linda Guraj

Egjipti

Linda Guraj

Nëse dëshiron të jesh i lumtur, fut gëzim në zemrat e njerëzve

Linda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net