Opoja.net

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat.

Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani.

Tri gjërave duhet t’u ikim: Lajkatimit, thashethemeve dhe shpërdorimit.

Tri gjëra duhet të largohen: Zilia, sherri dhe tallja e tepërt.

Tri gjëra janë të mrekullueshme: Dashuria, heshtja dhe falja.

Tri gjëra janë të domosdoshme: Vdekja, ajri dhe uji.

Tri gjëra janë të qortuara: Gënjeshtra, budallallëku dhe mendjemadhësia.

Tri gjëra janë të dashura: Devotshmëria, çiltërsia dhe trimëria.

Tri gjëra janë të shkëlqyera: Besnikëria, sinqeriteti dhe përpjekja.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Opoja.net

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Merlinda Guraj

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net