Opoja.net

Urtësi kuranore

“… derisa u lëshohet një stuhi dhe dallgët ngrihet drejt tyre nga të gjitha anët, kështu që mendojnë se do të shkatërrohen, (atëherë) i drejtohen All-llahut…” (Junus, 22)

Nëse mendon se ke rënë në një situatë të vështirë dhe të pakapërcyeshme dhe se të janë mbyllur të gjitha dyert, vetëm mendo mbi porosinë e ajetit në fjalë: Ata që ishin përpara teje, ishin në një situatë të tillë sa që menduan se mbaruan, se përfundoi çështja e tyre, se nuk do të mund t’ia dalin nga ajo që i kishte goditur, por që me zemër e shpirt e kishin lutur All-llahun xh.sh. për shpëtim dhe Ai u kishte bërë rrugë dhe u kishte ndihmuar.

Ai është po i njëjti Zot. Mjafton që t’i drejtohemi Atij me sinqeritet.

Kurti merr pjesë në Samitin e Vjenës, e pranishme edhe Bërnabiq

Merlinda Guraj

SIPAS QËLLIMIT SHPËRBLEHESH

Merlinda Guraj

Imami Shefqet Krasniqi infektohet me coronavirus, shtrihet në Klinikën Infektive

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net