Opoja.net

Vepra për xhenet

Vepra për xhenet

I Dërguari i
Allahut s.a.v.s ka thënë: “Pasuesit e mi do të hyjnë në xhenet me mëshirën
e Zotit, pastaj me pastërtinë e zemrave  të tyre dhe ndjenjën e mëshirës për të gjithë
muslimanët, e nuk do të hyjnë në xhenet vetëm për shkak të namazit dhe agjërimit
të shumtë.”

Është thënë se në
Ditën e Kiametit melekët  do të thonë:
Tani le të ngrihet ai të cilit  Allahu i premtoi
se do ta shpërblej Vet  Zoti! Dhe atëherë
do të ngrihet vetëm ai  që  ofroi ndihmë vëllaut të vet kur kishte nevojë,
 ai që e fali vëllaun e vet për padrejtësinë
që ia kishte bërë dhe  ai që vëllaut të
vet  i dha nga mirësitë që Allahu i
kishte dhënë atij.

Gjyshe, çka është Kurani?

Opoja.net

Me 13 prill fillon muaji i shenjtë i Ramazanit

Opoja.net

Nëna, nëna, nëna!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net