Opoja.net

“Zoti juaj ka thënë: “Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem!”

“Zoti juaj ka thënë: “Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem!”  (Gafir, 40)

Mos e humb shpresën në pranimin e lutjes dhe mos thoni: “U luta, mirëpo lutja nuk mu pranua, por bëhuni këmbëngulës dhe të vendosur në lutje.

Neve na takon t’i lutemi Zotit, ndërsa Ai ka premtuar se do të përgjigjet atëherë kur Ai do dhe kur do të jetë më se e nevojshme për ne, e jo kur duam ne, sepse nuk dimë fshehtësitë e gjërave. Të fshehtën e di vetëm Zoti.

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net