Opoja.net

Njerëzit më të urryer tek Allahu xh .sh. janë grindavecët e flaktë.”

Islame
Njerëzit më të urryer tek Allahu xh .sh.  janë grindavecët e flaktë.”

I Dërguari i
Allahut s.a.v.s ka thënë: ““Kush lë debatet kur nuk është në të drejtë, do
t’i ndërtohet një shtëpi në xhenet, ndërsa kush i lë debatet kur është në të
drejtë, do t’i ndërtohet një shtëpi në pjesën më të zgjedhur të xhenetit.”

Aisheja r.a. transmeton se i Dërguari i Allahut ka thënë: “Në të vërtetë njerëzit më të urryer tek Allahu xh .sh. janë grindavecët e flaktë.”

(Islampress)

Loading...

Mos i humb

Istigfari i akshamit dhe sabahut

Kushtrim Guraj

Nuk është me rëndësi a je luan apo gazelë, e rëndësishme është që të vraposh

Kushtrim Guraj

Pranoje jetën ashtu siç është, do të jesh më i lumturi

Kushtrim Guraj

Surja Kehf dhe paraqitja e Dexhallit

Kushtrim Guraj

Dobësia e trupit është në sëmundjen e rëndë, kurse dobësia e zemrës është në mëkatbërje

Kushtrim Guraj

“Dëshiro për të tjerët, atë që dëshiron për veten tënde, do të jesh musliman”

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net