Opoja.net

Sëmundjet e shpirtit dhe zemrës sipas Imam Gazalit

Sëmundjet e shpirtit dhe zemrës sipas Imam Gazalit

Sipas Imam Gazalit, sëmundjet e shpirtit dhe zemrës janë:
– Mendjemadhësia
– Zilia dhe ligësia
– Koprracia dhe egozimi
– Dashuria e sëmurë dhe e pakufizuar ndaj gjërave të kësaj bote
– Dashuria e pakufizuar ndaj posteve
– Vetpëlqimi i tepruar
– Vendosja e vetes në qendër të vëmemdjes, vetëm une dhe askush tjetër.

Përktheu: A D. islampress

SEXHDJA E HARRESËS (SEVI SEXHDJA) – RREGULLA DHE DISPOZITA

Merlinda Guraj

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Merlinda Guraj

SA I MJERË QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net