Opoja.net

Si ta festojmë Lindjen e Bekuar të Profetit s.a.v.s.?

Është pyetur një gnostik: Si ta festojmë Lindjen e Bekuar të Profetit s.a.v.s.?

Ka thënë:

– Duke e shfaqur dashurinë e sinqertë ndaj tij;
– Duke e pasuar Synetin e tij;
– Duke e lexuar dhe kuptuar Jetëshkrimin e tij;
– Duke shprehur dashurinë ndaj pjestarëve të familjes së tij fisnike (Ehli Bejtit);
– Duke u kapur fort për Sheriatin e tij;
– Duke u treguar i butë ndaj ymetit të tij;
– Duke u pajisur dhe zbukuruar me ahlakun (moralin) e tij.
– Duke i dërguar sa më shumë salavate dhe selame shpirtit të tij dhe
– Duke i kërkuar Zotit shoqërimin dhe Shefatin e tij.

(Islampress / E.K.)

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net