Tregim keshillues per nje koprrac

Opoja.net Opoja.net Artikuj

Një burrë erdhi te Ebul Esvedi, i cili ishte i njohur për koprraci, dhe e gjeti atë pikërisht duke ngrënë ushqim.

Njeriu i dha selam, kurse ai vetëm u përgjigj dhe vazhdoi duke ngrënë fare pa i kushtuar vëmendje atij.

Njeriu i tha: “E kam takuar familjen tënde.”

EBUL ESVEDI u përgjigj: “Aha, do të thotë ti paske ardhur prej andej.”

Biseda e tyre e mëtejshme u zhvillua si më poshtë:

Njeriu: “Gruaja jote ishte shtatzënë.”

EBUL ESVEDI: “Po, ashtu kemi rënë dakord unë dhe ajo.”

Njeriu: “Ajo tashmë kishte lindur.”

EBUL ESVEDI: “Po, patjetër se do të lindte.”

Njeriu: “I kishte lindur dy djem.”

EBUL ESVEDI: “Po, e tillë ishte edhe nëna e saj.”

Njeriu: “Njëri prej tyre vdiq.”

EBUL ESVEDI: “Nuk ka mundur të dy t’i ushqej me gji.”

Njeriu: “Vdiq edhe tjetri.”

EBUL ESVEDI: “Nuk ka mundur të qëndrojë pas vdekjes së vëllait të tij.”

Njeriu: “Edhe nëna e tyre gjithashtu vdiq.”

EBUL ESVEDI: “Nga pikëllimi për fëmijët.”

Njeriu: “Sa i mirë qenka ai ushqimi që po ha.”

EBUL ESVEDI: “Prandaj unë po e ha vetëm, kurse ti nuk ke për ta provuar!”

Pershtati: Miftar Ajdini

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-