Opoja.net

“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Shoqata
“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Dragash – Në qëndren rinore “AVOKO” në Dragash janë kryjer puntori dy ditore më 17 dhe 18 korrik 2017, draftimi i planit të veprimit rinorë, në kuadër të projektit “Vepro Mençur”, projektë i sponzorizuar nga USAID, mbeshtetur nga ATRC dhe implementuar nga OJQ AVOKO.

Në kuadër të puntorisë është bërë përmbledhje e puntorisë paraprake, si dhe prezantimi i draftit të planit të veprimit rinorë.

© Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Peer Educators Network trajnoi vullnetarët e OJQ Avoko në Dragash

Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar Prizreni’ mbledhë 58 mijë euro për shërimin e Nerxhivan Berishës

Opoja.net

Shoqëria e Bashkuar në Prizren sot shpërndahu ushqim dhe 150 bursa për fëmijët jetim!

Opoja.net

Fuqizimi i të rinjve në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Kushtrim Guraj

Ganimete Musliu sot qëndroi në Qendrën Rinore “Avoko” në Dragash

Opoja.net

Publikohen rezultatet e përformancës së delegateve të kuvendit komunal të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net