Opoja.net

Islame

Loading...

Besimtarët dhe bleta

Opoja.net
Pejgamberi, (a.s.), e ka shpjeguar ngjashmërinë e besimtarit me bletën në mënyrë koncize dhe interesante: “Betohem për Allahun, në lejen dhe fuqinë e të Cilit...

Farkëtimi i Egos

Opoja.net
Egoja e njeriut është një botë ku jeton dëshira, pasioni, dashuria, refuzimi dhe të gjitha cilësitë e njeriut. Të gjitha cilësitë që përfshin kjo botë...
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net